Djali 9 Vjeçar U Kërkon Prindërve Ta Kthejnë Në Femër, Prindërit Marrin Vendimin E Pabesueshëm

Fran Norris, 36 vjeçe thotë se djali i saj i quajtur Autumn,e cili më herët gëzonte emrin Anthony,i tregoi nënës së tij sesi ndihej në të vërtëtë vetëm kur ajo ishte 7 vjeç.Nëna e saj filloi të kuptonte zgjedhjet e djalit të saj që në shijet e rrrobave dhe veshjeve që ai blinte apo zgjidhte, por në fillim kishte menduar se ai ishte thjesht kurioz të eksperimentonte me shijet….Shtyp ne rek,lamen e cila gjendet poshte ketij teksti dhe lexo te plote lajmin.