Connect with us

MAGAZINA

Linda Morina për Mihrije Brahan: Oj Mihrije ti nuk je më e mira, mos u kreno se të shkehlii me traktor [Video]

Photo: google.com

Linda Morina për Mihrije Brahan: Oj Mihrije ti nuk je më e mira, mos u kreno se të shkehlii me traktor [Video]

Me shkrimin dhe gabimet qe i beri Mirhrija siç duket e ka ner.vozuar shumë edhe Linden ku edhe ajo pas asaj qe shkruajti Mihrija.Një gjë e tillë ka ndo.dhur me Mihrije Brahën, e cila për fat të mirë shkroi thjesht dy fjalë, e në këto dyja, dy gabime.Siç duket Linda e ka vërejtur këtë gjë dhe i ka thënë, po qysh bre Mihrije me shkru ashtu të kisha shkkel me traktor….shtyp rek,lamen qe eshte menjehere posht ketij shkrimi..

Continue Reading
Advertisement
Loading...
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Ihre E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

More in MAGAZINA

To Top