Mori Pasaporten Britanike, I Riu Djeg Atë Shqiptare: Shtet I Degjeneruar, Ju

Një djalë i ri i cili ndodhet në Britani ku është sistemuar prej vitesh ka djegur pasaportën e tij.Ai I revoltuar shan edhe ofendon shtetin e Shqipërisë dhe politikën e tyre që kanë sjellë deri në këtë pikë vendin tonë.Shikoni videon e mëposhtëm dhe jepni mendimin tuaj nëse është apo jo I drejtë veprimi I djaloshit.per te pare videon e plote shtip ne rek.kkllam dhe video hapet automatikisht pas disa sekondave ju hapet video e cila po ben nam ne rrjetet sociale.