April 12, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi

Akademia e “Manchester City”, qeveria jep 90 milionë lekë të tjera, në prill nisin punimet

Qeveria ka vendosur që të jepen 90 milionë lekë të tjera për akademinë e futbollit “Durrah City” që do hapet nga klubi anglez i futbollit i Manchester City-t.

Vendimi është publikuar në Fletoren Zyrtare. Më herët, për akademinë që ka për qëllim edukimin e talenteve dhe formësimin e tyre për të ardhmen, qeveria kishte dhënë 20 milionë lekë.

Marrëveshja mes Qeverisë së Shqipërisë dhe klubit të futbollit “Manchester City” u firmos gushtin e vitit të shkuar. Në prill pritet të nisin punimet për ndërtimin e akademisë.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image