April 17, 2024
Tirana, Albania
Sociale

Edhe në bashkitë e vogla, dhuna në familje dhe ajo online fenomene në rritje

Ndonëse me një popullsi që sa vjen dhe tkurret, bashkia e vogël e Gramshit nuk i ka shpëtuar fenomenit të dhunës në familje, madje duke shtuar rastet e regjistruara zyrtarisht nga viti në vit.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image