April 17, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi

Rrogat e mjekëve, infermierëve dhe mësuesve do të rriten nga 1 korriku, kush përfiton më shumë

Nga 1 korriku paga mesatare bruto e një mësuesi do të jetë 104 mijë e 800 lekë nga më pak se 72 mijë lekë aktualisht. Në Fletoren Zyrtare është botuar vendimi “Për miratimin e dokumentit të politikave prioritare 2025–2027” i cili parashikon një rrije me 32 mijë e 803 lekë apo 31.3 për qind për arsimtarët.

Pas zbritjes së kontributeve shoqërore dhe shëndetësore, ajo që do të marrë në dorë përllogaritet në 83 mijë e 338 lekë.

Rrogat e mjekëve, infermierëve dhe mësuesve do të rriten nga

Me 20 mije 20 mijë lekë apo 11.5 për qind parashikohet të rriten edhe pagat e mjekëve të përgjithshëm.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image