April 17, 2024
Tirana, Albania
Politikë

Kuvendi pranon dekretin e Presidentit Begaj për ligjin për shtetësinë

Kuvendi ka pranuar dekretin e Presidentit Bajram Begaj për ligjin për shtetësi.

Ligji është votuar në Komisionin e Sigurisë, ndërsa pritet që të rivotohet në enjten në Kuvendin e Shqipërisë.

Ligji për shtetësinë u kthye nga Presidenti Begaj, pasi mori 95 vota në parim dhe në tërësi, por disa nene morën vetëm 78 vota.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image