April 12, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi Lajmi i fundit

Faturat e papaguara të energjisë, skema lehtësuese e OSHEE për familjarët dhe bizneset

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka prezantuar skemat të reja lehtësuese për faturat të papaguara të energjisë elektrike.

Sipas këtyre skemave, kësti mujor për familjarët debitor do të jetë 2800 në muaj, për familjet në nevojë 1200 lekë në muaj, teksa përfitojnë dhe bizneset.

Ndërkohë parashikohet një reduktim kamate 70% për familjarët që shlyejnë detyrimin menjëherë, ndërsa biznesi përfiton 100% reduktim kamate në këtë rast.

“Këto skema ofrojnë lehtësim financiar dhe theksojnë përkushtimin tonë ndaj përgjegjësisë sociale, mirëqenies së klientëve familjarë dhe komunitetit të biznesit”, shkruhet mes të tjerash në njoftimin e OSHEE.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image