April 18, 2024
Tirana, Albania
Kulturë

Me Bethoven në opera, klasiku i muzikës ngjit në skenë edhe drejtuesit e teatrit

Nuk është hera e parë që muzika e Bethovenit vjen në Tiranë, por koncerti në skenën teatrale të Operas dhe Baletit sjell klasikun e muzikës me veprat më të njohura në botë.

Risia është se edhe drejtuesit e këtij institucioni ngjiten në skenë si interpretë.

“Bethoven Celebration” vjen si një koncert vetëm në 2 prill nën interpretimin e Orkestrës së Teatrit të Operas dhe Baletit.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image