April 17, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet

Peshkarexha pëson avari në mes të detit, shpëtohet nga një varkë tjetër

Një peshkarexhë me tre anëtarë në bord ka ngelur për disa orë në mes të detit, 14 milje në veri të Sazanit dhe gati 9 milje nga grykëderdhja e Vjosës.

Sipas të dhënave paraprake, një avari në peshkarexhë i ka lënë ata në mëshirë të fatit, në det të hapur.

Peshkatarët kanë telefonuar për ndihmë dhe në këto momente ata po i tërheq një tjetër peshkarexhë për t’i sjellë në zonën e Triportit.

Peshkatarët do të ankoroheshin mbrëmë në kalatë, por për shkak të defektit në pjesën e helikës e cila është dëmtuar kanë qëndruar më shumë se 12 orë në det deri sa kolegët e tyre po i rimorkiojnë.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image