May 27, 2024
Politikë

Zgjedhjet për kryetarin e degës së PD-së në Lezhë, Gjin Gjoni shpallet fitues

Ditën e sotme në Lezhë janë mbajtur zgjedhjet për kryetarin e degës. Fitues i zgjedhjeve është shpallur Gjin Gjoni, me një rezultat të thellë ndaj dy kandidatëve përballë tij.

Gjoni siguroi 604 vota kundrejt kandidatëve, Albert Rrusti i cili mori 312 vota dhe Paulin Marku 131.

Në procesin e votimit mësohet se kanë marrë pjesë më shumë se 1100 anëtarë. Gjin Gjoni ka qenë gjyqtar i gjykatës së Apelit të Tiranës.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image