May 13, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi Lajmi i fundit

Këmbehet për 102.26 lekë, euro vijon rënien, njëlloj dhe monedhat e tjera

Java  e parë e prillit e ka zhytur edhe më tej monedhën europiane në kurbën rënëse. Të dhënat e Bankës së Shqipërisë tregojnë se euro po këmbehet për 102.26 lekë ose 0.25 pikë me pak se fundi i javës kaluar.

Në shitje euro këmbehet për 102.68 lekë ndërsa në blerje 101.81 lekë. Në të njëjtën situatë ndodhen dhe monedhat e tjera në tregun valutor, konkretisht dollari amerikan, paundi britanik apo dhe franga zvicerane.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image