May 27, 2024
Aktualitet

Me traktorë në autostradë, fermerët derdhin qumështin në rrugë, kërkojnë rregullim të tregut

Vijon protesta e fermerëve në Lushnje. Rreth 30 traktorë parakalojnë në mënyre simbolike me mjetet bujqësore në autostradën Lushnje- Fier. Në shenjë proteste ata kanë derdhur qumështin në rrugë.

Dhjetëra fermerë me pankarta kërkojnë ndërhyrje për situatën e ngërçit me mbledhjen e qumështit.

Blegtorë dhe prodhues të qumështit me pankarta në duar, kërkojnë mbështetje për fermat shqiptare dhe respekt për prodhimin vendas dhe ndërhyrje për rregullimin e tregut.

Në protestë marrin pjesë fermerë nga Lushnja, Fieri, Berat, Vlora, Kavaja, të cilët janë nisur me traktorët e tyre drejt rrethrrotullimit të Savrës.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image