May 13, 2024
Tirana, Albania
Kosova Lajmi i fundit

“Ndërkombëtarët të reagojnë me urgjencë”, rrezik për sulm të mundshëm hibrid nga Serbia ndaj Kosovës

Ka një rrezik real për sulm të mundshëm hibrid nga Serbia në dëm të Kosovës. Është ky alarmi që lëshohet nga instituti serioz Octopus përmes një analize të publikuar së fundmi, ku bëhet thirrje për veprime urgjente dhe të koordinuara vendore dhe ndërkombëtare. Në hulumtim thuhet se reagimi i Serbisë ndaj anëtarësimit të Kosovës në Këshillin e Evropës duket të jetë i shumanshëm, përtej fushës diplomatike, dhe po angazhon njësi të armatosura nga inteligjenca për të fabrikuar incidente terroriste, më saktë për të përsëritur të njëjtin skenar si në Rusi.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image