May 27, 2024
Politikë

Veliaj flet për hotelin e ish-drejtorit të tij në Durrës: E kishte pronën e vetë i ati

“Nuk do them tani këta janë lanetët e mi”/ Veliaj flet për hotelin e ish-drejtorit të tij në Durrës: E kishte pronën e vetë i ati

Veliaj: Meqë përmendet rastin e Durrësit. E patë që ishte sajesë. Kompanitë që ishin marrë, një Hoxha dhe Kadiu, familje të djatha historikisht. Një pjesë e pronës ishte atyre, e të atit të ndjerë. Investitorët kanë shkuar për hotel. Ka tërë jetën në Durrës. Ne nuk jemi as prokurori as sigurimsa. Ne në orën 8 shkojmë në punë të ndryshme. Nuk jam i lumtur për këtë histori, po kjo nuk është histori që 999 punët e tjera të ndalojnë. Nuk do ishte mirë të thosha që janë lanetët e mi. Kush bën një gabim duhet të japi llogari.

Leave feedback about this

  • Quality
  • Price
  • Service

PROS

+
Add Field

CONS

+
Add Field
Choose Image