May 27, 2024
Lifestyle

Romeo zgjidhet lideri i ri i shtëpisë, ja si ndikon ai në nominim

Romeo është zgjedhur si lideri i ri i shtëpisë nga televotimi i hapur mbrëmjen e së shtunës.

Si lider, ai është imun dhe si avantazh zgjdohi dhe tre banorë të tjerë që gjithashtu janë imunë.

Ata ishin Heidi, egla dhe Lidi, ndërsa pjesa tjetër e banorëve shkoi menjëherë në televotim, me pyetjen kë doni të shpëtoni.