June 5, 2024
Lifestyle

“Turp kush ta ka dhënë”, Egla debat me Julin: Dorëzo titullin “Mjeshtër i Madh”, je paçavure

Debati mes dy aktorëve Egla Ceno dhe Julian Dedës brenda shtëpisë së Big Brother, ka degraduar sërish në ofendime.

Gjatë një debate ditën e sotme, Egla i tha në një moment Julit “shko dorëzo titullin”, referuar titullit “Mjeshtër Madh”, të cilin aktori e mori nga presidenti në vitin 2017.

Juli nuk e priti aspak mirë komentin e Eglës, duke e cilësuar këtë të fundit si ‘të pashpirt.

Egla: Gore, shko e dorëzo titullin.

Juli: Ke shumë mllef në shpirt.

Egla: 35 vjeç mjeshtër. Turp kush ta ka dhënë, edhe turp që e ke marrë.

Juli: Ke inat, ça të them. Ai që ma ka dhënë nuk jeton më. Ki pak respekt.

Egla: Ata janë mbledhur dhe ta kanë dhënë, turp të kesh.

Juli: Je horror, e pashpirt

Egla: Ik ore, paçavure