May 13, 2024
Tirana, Albania
Lifestyle

Këngët e Taylor Swift rikthehen në TikTok, tërbohen nga gëzimi Swifties

Këngët e Taylor Swift janë rikthyer tashmë në TikTok pas një mosmarrëveshjeje ku labeli i saj ndaloi licencimin e përmbajtjes së saj në aplikacion. Rikthimi i muzikës së saj vjen përpara publikimit të albumit të saj të ri, “The Tortured Poets Department”.

Universal Music hoqi edhe këngë nga artistët e saj në janar, duke përfshirë Rihanna dhe Ariana Grande, duke përmendur një mosmarrëveshje për licencimin. Shumë artistë janë ankuar për të ardhurat joadekuate nga TikTok.

Ndërsa shumë nga këngët e saj duke përfshirë ‘You Belong With Me’ dhe ‘Cruel Summer’ janë sërish të disponueshme për përdoruesit, muzika që u përket artistëve të tjerë të Universal nuk është ende në listë. Kjo mund të jetë sepse ndryshe nga artistët e tjerë, Swift zotëron të drejtat e autorit për muzikën e saj sipas kushteve të një marrëveshjeje të vitit 2018 me Universal.