June 5, 2024
Lifestyle

Rrëfehet moderatorja: I dashuri më rrahu barbarisht, sa përfundova në spital

Erjola Doçi ka rrëfyer një histori të trishtë që ka përjetuar ajo si pasojë e dhunës nga parnteri. Ajo tha se ka përfunduar në spital, nga dhuna e të dashurit.

 

Erjola dha edhe një mesazh për të gjitha gratë e dhunuara.

 

“Kur preka fundin dhe pashë veten në dyert e spitalit duke…

Aty kuptova se sa vlerë ka jeta, një burrë nuk mund të ma marrë dhe askush. Largohu! Vetëm largohu dhe mbathja.

 

Nëse s’ke fuqinë që ta gjesh te vetja, gjeje te një mik apo familjar. Ose te fëmija që mund të kesh në djep, apo në bark”, tha moderatorja.