May 13, 2024
Tirana, Albania
Lifestyle

“Vë bast që janë motër e vëlla”/ Teoritë absurde të konspiracionit vënë në dukje ngjashmërinë mes Hailey Bieber dhe Putin

Sipas një teorie krejtësisht absurde që po qarkullon në rrjet thuhet se Vladimir Putin është në të vërtetë modelja Hailey Bieber ose të paktën që janë vëlla e motër. Një llogari e njohur e memeve në Instagram Memezar ka postuar dy grupe imazhesh krah për krah të diktatorit rus dhe gruas së këngëtarit Justin Bieber.

 

Postimi tregonte dy imazhe të Bieber-it, një së fundmi dhe një të saj si fëmijë. Ata u vendosën pranë një imazhi të vjetër të Putin si i ri dhe si djalë respektivisht.

Në postimin e tyre, njerëzit ishin të shpejtë për të komentuar me shaka mbi ngjashmërinë e çuditshme.

 

“Ngjashmëria është tërësisht e saktë,” tha një person. “Vë bast se ajo është motra e tij,” shkroi një tjetër.