May 13, 2024
Tirana, Albania
Kosova Lajmi i fundit

Osmani i kthehet Vuçiç: Kërko falje, trego së paku një shenjë të humanitetit që ka mbetur në ty

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, në Këshillin e Sigurimit të Kombeve të Bashkuara ia ka përmendur presidentit serb Aleksandër Vuçiç krimet e kryera në Kosovë. Ajo i ka kërkuar presidentit serb Vuçiç që të kërkojë falje për krimet e kryera.

Vjosa Osmani dhëmbë për dhëmbë me Vuçiç: Vijoni me gënjeshtra të vjetra

“z. Vuçiç, mu këtu merr pak kohë dhe kërkoju falje. Tregoju të gjithëve që ke së paku një të shenjë të humanitetit që ka mbetur në ty”, tha Osmani.