May 27, 2024
Aktualitet Lajmi i fundit

GJKKO refuzon marrëveshjen mes SPAK dhe ish-kryebashkiakut të Kukësit, Granit Gjana, dosja kthehet për hetim

Gjykata e Posaçme refuzon marrëveshjen për pranimin e fajësisë mes SPAK dhe ish-kryebashkiakut të komanduar të Kukësit, Granit Gjana. Ky i fundit dhe SPAK kishin arritur në marrëveshje lidhur me pranimin e fajësisë për 2 procedura tenderimi për blerje karburanti.