May 13, 2024
Tirana, Albania
Bota Lajmi i fundit

Qeveria e re serbe, plot me “spiunë”, Vuçeviç kthen Vulinin e sanksionuar dhe të sapodekoruar nga Putin

Kryeministri i mandatuar i Serbisë, Millosh Vuçeviç, prezantoi përbërjen e re të qeverisë së tij. Ajo që bie në sy është rikthimi i Aleksandër Vulin, i cili do të mbajë postin e zëvendëskryeministrit.