June 19, 2024
Aktualitet Kosova Lajmi i fundit

Hynë në fuqi marrëveshja, Shqipëri-Kosovë “pa kufi”… për 9 muaj

Prej ditës së mërkurë ka hyrë në fuqi zbatimi i marrëveshjes, sipas të cilit, qytetarët e Shqipërisë dhe të Kosovës do të kalojnë përmes pikës kufitare të përbashkët Shqipëri-Kosovë me procedura të shpejtuara përgjatë 9 muajve të vitit dhe në fundjavat e festave.