May 13, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet Lajmi i fundit

Mbetën të bllokuar në det, shpëtohen 11 turistë në Vlorë

Një grup turistësh, që mbetën të bllokuar në det pasi mjeti me të cilin po lundronin pësoi defekt, janë shpëtuar nga Roja Kufitare dhe ajo Bregdetare në Vlorë.

Bëhet e ditur se 12 persona janë shpëtuar, 11 prej të cilëve ishin turistë nga vende të ndryshme.

Pronari i mjetit lundrues u ndëshkua me një gjobë prej 100 000 lekësh, ndërsa mjeti lundrues u bllokua, pasi nuk ishte i pajisur me Certifikatën e Operatorit Turistik Detar.

Siç njoftohet, turistët janë në gjendje të mirë shëndetësore.