May 27, 2024
Lifestyle

Në pritje të ëmbël, por për çfarë ka më shumë neps Sara Gjordeni?

Përmes pyetësorit që Sara ka krijuar mbrëmjen e djeshme, pyetjet rreth shtatzënisë së saj kanë qenë të shumta.

Një prej tyre e ka pyetur lidhur me nepsin që ish-banorja e ‘BBV3’ ka, gjë për të cilën Sara është pyetur dhe më parë.

“Gjëra të gatuara në shtëpi, të shëndetshme, gjellë, sallatë me shumë limon, peshk i skuqur shumë, turshi dhe mish me shumë kripë.”– shprehet Sara.