June 19, 2024
Politikë

“Partizani”/ Gjykata lë në fuqi masën e sigurisë “arrest në shtëpi” për Sali Berishën

Apeli i Posaçëm refuzon një tjetër kërkesë të Sali Berishës për shfuqizim të masës “arrest në shtëpi”. Kërkesa u paraqit prej avokatëve në seancën e informacioneve dy mujore ku u kërkua dhe heqja e masës, e cila u hodh poshtë.