June 5, 2024
Kronikë Lajmi i fundit

Zhdukja e nënës dhe fëmijëve të mitur në Shkodër, policia shoqëron bashkëshortin

Qyteti i Shkodrës u trondit sot nga një ngjarje tepër e rëndë, teksa raportohet se një nënë e re, së bashku me tre fëmijët e saj vetëm 4, 6 dhe 8 vjeç, janë raportuar të humbur prej tre ditësh.