June 5, 2024
Aktualitet Lajmi i fundit

“Nuk ia falim nuses”, flasin familjarët e Erdgys Arrazit

Familjarët e Erdgys Arrazit, jashtë kamerave, janë shprehur se janë të lënduar dhe të shokuar nga tragjedia e vetëmbytjes së gruas së djalit të tyre, bashkë me 3 fëmijët.