June 5, 2024
Kronikë Lajmi i fundit

Detaje të reja nga tragjedia e Shkodrës, Erdgys Arrazi në kushte të rënduara psikologjike në gjykatë

Erdgys Arrazi, është paraqitur në gjykatën e Shkodrës, në kushte të rënduara psikologjike dhe nuk ka folur para trupës gjyqësore.