May 13, 2024
Tirana, Albania
Lifestyle

Ilnisa Agolli së shpejti politikane?

Ilnisa Agolli ka pranuar në rubrikën “Mos i bjer me top” se pas daljes nga BBV3 do i futet politikës. Ajo nuk dha detaje, por e konfirmoi se së shpejti mund ta shohim atë si politikane.

Pjesë nga intervista:

Ronaldo Sharka: Çfarë do ndodhë me ty pasi dole nga Big Brother?

Ilnisa: Kam disa projekte të mira, në kokë kam shumë gjëra. Po shkruaj për momentin.

Ronaldo Sharka: Politikën e ke menduar ndonjëherë si opsion?

IlnisaShiko se ti di diçka që bën këtë pyetje, por unë jam shumë e lumtur që ti je special në kanalet e informimit. Më vjen mirë që diçka e tillë sapo u tha në këtë mënyrë pa e publikuar, por duke rrëshqitur. Por ti ke informacion.

Ronaldo Sharka: Ti je në gazetari vetë dhe gazetari i mirë konfirmon.

IlnisaPo mesazhi ka shkuar aty ku duhet.

Ronaldo Sharka: Kam dëgjuar gjërat e mia dhe në këtë rast ti…

IlnisaMendoj që mesazhi shkon gjithmonë aty duhet.