June 5, 2024
Kronikë Lajmi i fundit

“Metamorfoza”, Gjykata e Posaçme shtyn seancën ndaj 8 të pandehurve

Gjykata e Posaçme vendosi të shtyjë për në 24 maj, ora 10:00, seancën paraprake ndaj 8 të pandehurve të çështjes “Metamorfoza”. Seanca u shty për shkak të mungesës së të pandehurit Xhevahir Lita dhe avokatit të tij mbrojtës.