June 5, 2024
Kronikë Lajmi i fundit

Aksioni i FNSH dhe RENEA shtrihet edhe në Vlorë, të kërkuarit nuk gjenden në banesa, ende asnjë i arrestuar

SPAK ka lëshuar 50 urdhër-arreste dhe po zhvillohen aksione në qytete të ndryshme të vendit për kapjen e personave në kërkim. Sa i takon qytetit të Vlorës, kontrollet kanë nisur që prej orës 04:00 të mëngjesit dhe janë kontrolluar banesa për persona që janë në kërkim ose me precedentë.