June 5, 2024
Kronikë Lajmi i fundit

Operacioni i SPAK, zbulohen emrat e 3 efektivëve të Policisë së Shtetit për të cilët janë lëshuar urdhërarreste

Zbulohen emrat e 3 efektivëve të Policisë së Shtetit që SPAK ka lëshuar urdhër arresti në kuadër të operacionit të sotëm.

 

Bëhet fjalë për Ergert Mitrin, i cili më herët ka pasur pozicion si drejtues i Policisë Lezhë, Klodian Jashari dhe Altin Morina.

 

Ergert Mitri aktualisht është specialist pranë Drejtorisë së Policisë së Shtetit. Altin Morina është ish efektivi i RENEA-s, i cili u arrestua pak kohë më parë dhe u lirua.