June 19, 2024
Lajmi i fundit

Basha: Programi i PD-së, çdo shqiptar do të jetojë me dinjitet në vendin e tij

Kryetari i PD, Lulzim Basha, në një postim në rrjetet sociale shprehet se programi qeverisës i PD është drejt fundit. Sipas tij, ky program do t’i jap çdo shqiptari mundësinë të jetojë me dinjitet në vendin e tij.

“Drejt fundit programi qeverisës përmes të cilit do t’i japim çdo shqiptari mundësinë të jetojë me dinjitet në vendin e tij.

 

Shqipëria i ka të gjitha mundësitë për të qenë një vend i zhvilluar, nëse pasuritë e saj vihen në shërbim të shqiptarëve dhe jo një grushti njerëzish të lidhur me pushtetarët”, shkruan Basha.