July 17, 2024
Politikë

Ilir Beqaj merr dosjen hetimore të Sterilizimit, del me valixhe e kuti nga zyrat e SPAK

Ish-ministri i Shëndetësisë Ilir Beqaj është parë ditën e sotme të dal nga zyrat e Prokurorisë së Posaçme me valixhe dhe me kuti me dokumenta.

Nga foto e siguruar, shihet Beqaj i shoqëruar nga avokati i tij, teksa del me aktet hetimore të dosjes së sterilizimit.