April 17, 2024
Tirana, Albania
Lajmi i fundit

Featured Games

Weekly Games

Latest Games

Kronikë Lajmi i fundit

“Më detyroi gangsteri që arrestova”, ish-polici shqiptar kapet

Dy vite pas hekurave do të duhet të qëndrojë një ish-efektiv policie nga Shqipëria, pasi.

Read More
Kosova Lajmi i fundit

Shantazhonin gratë dhe vajzat në rrjetet sociale, arrestohet

Prokuroria Themelore në Prishtinë thotë se me urdhër të saj është arrestuar një person, i.

Read More
Bota Lajmi i fundit

Paralajmërimi ndaj Vuçiç-Dodik, projektligji në Senat, kërkohet më

Kongresi amerikan kërkon që Shtetet e Bashkuara të kenë një angazhim më të madh në.

Read More
Kronikë Lajmi i fundit

Kërkuan lirimin nga ‘arresti shtëpiak’, Apeli i GJKKO

Apeli i Gjykatës së Posaçme Anti-korrupsion ka rrëzuar kërkesën e ish-kryeministrit Sali Berisha dhe dhëndrit.

Read More
Subscription Form

HOT CATEGORIES

POPULAR NEWS

The Most Powerful

News & Magazine WP Theme

SHOP NOW

Get The Best Blog Stories
into Your inbox!