April 17, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi

Rrogat e mjekëve, infermierëve dhe mësuesve do të rriten nga 1 korriku, kush përfiton më shumë

Nga 1 korriku paga mesatare bruto e një mësuesi do të jetë 104 mijë e 800 lekë nga më pak se 72 mijë lekë aktualisht. Në Fletoren Zyrtare është botuar vendimi “Për miratimin e dokumentit të politikave prioritare 2025–2027” i cili parashikon një rrije me 32 mijë e 803 lekë apo 31.3 për qind për

Read More