April 12, 2024
Tirana, Albania
Bota

75 vjet nga themelimi i NATO, Analisti: Rrezik real për luftë mes Aleancës dhe Rusisë

NATO shënon 75-vjetorine krijimit të saj. Ministrat e Jashtëm të vendeve anëtare janë mbledhur në Bruskel për të risjellë në kujtesë nënshkrimin e Traktatit të Washingtonit, 4prill 1949, e cila shënon edhe themelimin e aleancës më të madhe politike dhe ushtarake. Vendet e NATO-s po përballen me sfidën më të madhe përballë Moskës, ruajtjen e

Read More