April 12, 2024
Tirana, Albania
Kronikë Lajmi i fundit

“Trafik droge nga Shqipëria”, 13 të arrestuar në Itali, hetimi nisi nga një ngjarje e 2020-s

Dhjetëra karabinierë nga komanda Latina dhe Catania në Itali u angazhuan në një operacion për ekzekutimin e 13 urdhër arresteve ndaj të dyshuarve për trafik ndërkombëtar droge nga Italia. Kilogramë droge të ardhur nga Shqipëria, fshiheshin në kamionë falë vende të improvizuara brenda tyre. Bëhet fjalë për kokainë, hashash dhe marijuanë gati për t’u shitur

Read More