April 17, 2024
Tirana, Albania
Sociale

Edhe në bashkitë e vogla, dhuna në familje dhe ajo online fenomene në rritje

Ndonëse me një popullsi që sa vjen dhe tkurret, bashkia e vogël e Gramshit nuk i ka shpëtuar fenomenit të dhunës në familje, madje duke shtuar rastet e regjistruara zyrtarisht nga viti në vit. Por shtimi i këtyre rasteve mund të vijë edhe si pasojë e ndërgjegjësimit dhe denoncimit të rasteve të dhunës. Shtimi i

Read More