April 17, 2024
Tirana, Albania
Kosova

Kosova në Këshillin e Europës, Osmani bisedë telefonike me James O’Brien

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, ka zhvilluar një bisedë telefonike me Ndihmës sekretarin amerikan të Shtetit për Evropën dhe Euroazinë, James O’Brien. Temë e bisedimeve kanë qenë hapat e Kosovës drejt anëtarësimit në Këshillin e Evropës. Në një postim në X ajo bëri të ditur se kanë biseduar në lidhje me zbatimin e Marrëveshjes së

Read More