April 17, 2024
Tirana, Albania
Aktualitet

Peshkarexha pëson avari në mes të detit, shpëtohet nga një varkë tjetër

Një peshkarexhë me tre anëtarë në bord ka ngelur për disa orë në mes të detit, 14 milje në veri të Sazanit dhe gati 9 milje nga grykëderdhja e Vjosës. Sipas të dhënave paraprake, një avari në peshkarexhë i ka lënë ata në mëshirë të fatit, në det të hapur. Peshkatarët kanë telefonuar për ndihmë

Read More