April 17, 2024
Tirana, Albania
Lifestyle

Burri më i vjetër në botë shuhet dy muaj para ditëlindjes

Burri më i vjetër në botë, Juan Vicente Perez Mora, i cili jetoi gjatë të dyja luftërave botërore dhe kaloi disa pandemi, ka ndërruar jetë në moshën 114-vjeçare. Juan Vicente Perez Mora u nda nga jeta vetëm dy muaj përpara ditëlindjes së tij të 115-të.   Vdekja e tij u konfirmua nga Freddy Bernal, guvernator

Read More
Lifestyle

Avioni më i madh në botë po vjen, synon të zgjidhë krizën energjetike

Bota po përballet me krizën e energjisë dhe zgjidhja shihet te “fermat e erës” – sipërfaqe të mëdha me turbina që do të prodhojnë energji. Por ka një problem. Përbërësit e këtyre turbinave janë shumë të mëdha dhe transporti i tyre kërkon shumë… energji. Zgjidhja, sipas një kompanie në Kolorado të Shteteve të Bashkuara, të

Read More