April 17, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi

Bukë, ëmbëlsira dhe kafe, të martën shqyrtohet propozimi i OSHEE për çmim energjie me tre fasha

Kërkesa për të vendosur tre fasha për çmimin e energjisë elektrike në furrat e bukës, në varësi të produkteve që prodhojnë do të nisë të shqyrtohet të martën nga Enti Rregullator i Energjisë. Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike kërkon që furrat që bëjnë vetëm bukë çmimi të mbetet 7.6 lekë për kilovat-orë, ndërsa ato

Read More