April 17, 2024
Tirana, Albania
Lajmi i fundit Sport

Cirkuiti në Arabinë Saudite i F1, pistë me kthesë në 20 kate lartësi

Arabia Saudite prezantoi projektin e pistës së re të Botërorit në Formula Një, ku do të garohet prej vitit 2028. Bëhet fjalë për cirkuitin më të gjatë dhe më të shpejt në botë. Mes karakteristikave të pistës do të jetë një kthesë e cila ndodhet në 70 metër lartësi, ekuivalenti i një godinë 20-katëshe. Për

Read More