April 18, 2024
Tirana, Albania
Kulturë

Margarita Xhepa sot 90 vjeç, “Artistja e Popullit” me 180 role në teatër e filmin shqiptar

Aktorja e njohur ‘Nderi i Kombit”, Margarita Xhepa feston sot 90 vjetorin e lindjes. Margarita Xhepa, lindi më 2 prill 1934 dhe është një nga zonjat më të mëdha të teatrit dhe filmit shqiptar. Gjatë karrierës së saj, ka krijuar mbi 150 role në teatër dhe 32 role në kinematografi. Edhe ministri i Ekonomisë, Kulturës

Read More