April 18, 2024
Tirana, Albania
Kronikë Lajmi i fundit

I arrestuar në Korenë e Jugut për vrasje, 50-vjeçari do ekstradohet nesër në Shqipëri

50-vjeçari Ervin Shahini i arrestuar në Korenë e Jugut dhe i shumëkërkuar nga Shqipëria pritet të ekstradohet nesër në Shqipëri. Ky shtetas rreth viteve 1998 ka kryer krim të rëndë për të cilën gjykata e ka dënuar më burgim të përjetshëm. Shahini vrau një taksist për ta grabitur dhe plagosi disa të tjerë në 1995.

Read More