April 17, 2024
Tirana, Albania
Kulturë

Ngjyra në errësirë, artisti në diktaturë, fshehja dhe zbulimi i pikturave

Lulzim Beqiri, ishte rritur me damkën e “armikut të popullit” që kur ishte foshnje pasi babai u arratis nga regjimi komunist. Kursi i ri po ndiqte talentin e tij për pikturën dhe në kokën e tij formoi mendime të lira që binin ndesh me linjën e rreptë të partisë-shtet ai u burgos dhe u dënuan

Read More