April 18, 2024
Tirana, Albania
Ekonomi Lajmi i fundit

Faturat e papaguara të energjisë, skema lehtësuese e OSHEE për familjarët dhe bizneset

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike ka prezantuar skemat të reja lehtësuese për faturat të papaguara të energjisë elektrike. Sipas këtyre skemave, kësti mujor për familjarët debitor do të jetë 2800 në muaj, për familjet në nevojë 1200 lekë në muaj, teksa përfitojnë dhe bizneset. Ndërkohë parashikohet një reduktim kamate 70% për familjarët që shlyejnë

Read More